Home | Mijn achtergrond | Zakelijke aspecten | Blogs | Links & literatuur | Contact & route | LinkedIn
praktijknaam en therapeut
 

"Creating change in the blink of an eye"In 2008 maakte ik kennis met EMDR en volgde ik er een korte opleiding in. In 2018 leerde ik IEMT kennen, Integral Eye Movement Therapie en ronde ik de opleiding af.
IEMT is een krachtige methodiek voor het werken met gevoelszaken. Als deze methode bij je past kan het snel en makkelijk verandering teweeg brengen. Met IEMT ga je snel naar de bron van het gevoel zonder dat je daar veel over hoeft te weten en/of te zeggen.
EMDR en IEMT lijken veel op elkaar en verschillen ook. Afhankelijk van de vraag, leeftijd en motivatie van de client stem ik af welke methodiek ik het beste gebruik.
Kinderen reageren vaak in bijzonder korte tijd goed op de oogbewegingen en/of tikbewegingen.

De oogbewegingen zijn in te zetten bij verliesverwerking, angst en depressie, traumabehandeling, PTSS en persoonlijke ontwikkeling.
IEMT en EMDR helpen je om gezonde grenzen te creëren tussen verleden en heden en tussen jezelf en de ander.

Ik integreer de oogbewegingen enkel goed afgestemd op de wens van mijn client(tje) en altijd in combinatie met andere manieren van werk, zoals in combinatie met het het psychodynamische werk wat altijd de basis blijft vanwaaruit ik graag werk.
Bolstraat 1 - 3581 WS Utrecht - m: 06 - 414 23 604 - e: praktijkliesbeth@gmail.com
Bolstraat 1 - 3581 WS Utrecht - m: 06 - 414 23 604 - e: praktijkliesbeth@gmail.com